Csak egy hónap! Megtartják idén a Múzeumok éjszakáját

Koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal várják a látogatókat idén a Múzeumok éjszakáján, melyet június 26-án rendeznek meg. Reméljük, Pécs sem marad ki!

Már csaknem 250 intézmény regisztrált az újranyitás utáni első nagy országos kulturális eseményre, így egy év kihagyás után a látogatók ismét birtokba vehetik a múzeumokat az éjszakai programokon – olvasható a népszerű nyári rendezvény Facebook-oldalán.

A 19. alkalommal megrendezett sorozatra már nagyon készülnek az intézmények,

hiszen ez lesz az első olyan alkalom, ahol újra személyesen várják a látogatókat.

A Szent Iván napjához legközelebb eső szombaton koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív, családi eseményekkel, számos meglepetéssel készülnek az érdeklődőknek.

Nagyon reméljük, hogy Pécs sem marad ki, bár tavaly a vírus miatt az online térben zajlott a „fesztivál”, az előtt remek programokon vehettünk részt: volt tűzugrás, fényfestés, szerveztek föld alatti túrákat, műhelyfoglalkozásokat, és persze izgalmas tárlatvezetéseket. Emlékeztek?

Nagy dobás volt a 2019-es esemény Pécsen!

A 2021-es múzeumi kínálatról és az aktuális részvételi feltételekről a muzej.hu oldalon olvashatunk majd június 10-étől. Az esemény honlapján helyszín, időpont és típus szerint kereshetünk rá a programokra, de mobilalkalmazás is segíti a tájékozódást.

Érdemes lesz követni a Múzeumok éjszakája Facebook- és Instagram-oldalát is, a rendezvényig hátralévő egy hónapban érdekességekkel, információkkal, játékokkal készülnek a szervezők!

hirdetés
Uránia Mozi