A lépcsőházban esett szomszédjának Tibor

Elagyabugyálta szomszédját a lépcsőházban B. Tibor, amikor rajta kapta őt, hogy a zárat piszkálja. Az ötven éves mohácsi férfi ellen most garázdaság miatt indult eljárás. 

hirdetés
Uránia Mozi

Garázdaság miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság az ellen az 50 éves mohácsi férfi ellen, aki 2017. október 9-én délután egy mohácsi társasház lépcsőházában bántalmazott egy másik férfit.

A rendőrök a gyanúsított B. Tibort még a helyszínen elfogták és előállították, majd kihallgatták.

A gyanúsított a elmondta, hogy valaki kicserélte a zárat a lépcsőház ajtajában, csak úgy tudott bejutni lakásához, hogy az ablaküveget betörte és belülről, kilinccsel nyitotta ki az ajtót. Ezután felment a lakásába, majd amikor a lépcsőház ajtajához visszatért, azt látta, hogy szomszédja a zárat piszkálja, ezért odament és számon kérte őt. A két férfi a zár miatt szóváltásba keveredett, az pedig úgy elfajult, hogy B. Tibor megrángatta, megütötte, majd kilökte a lépcsőházból a szomszédjában lakó férfit.

A gyanúsított ellen folytatott nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.