Autóba tuszkolta volt feleségét egy 44 éves férfi, miközben buszra várakozott. Ezután a nő menekülni próbált, de a végén a rendőrök tudtak csak segíteni.

A megalapozott gyanú szerint a 44 éves férfi tavaly június 6-án 5 óra körül megjelent Kaposszekcsőn, ahol a buszmegállóban várakozó volt feleségét – 41 és 31 éves társai segítségével – akarata ellenére a kocsiba rángatta, majd ezután a nőt vásárosdombói otthonába vitte. A dulakodás során könnyű sérüléseket szenvedő nő telefonon kért segítséget élettársától, aki értesítette a rendőrséget, majd elindult Vásárosdombóra. Amikor a férfi odaért a volt férj házához, látta, hogy a nő épp az ablakon keresztül próbál kimenekülni, azonban a házban lévő személyek ezt megakadályozták. Ezután a volt férj és 19 éves fia meglátták az élettárs kocsiját az udvaron, majd kimentek a házból és egyikőjük egy vasvilla nyelével, a másik pedig egy vascsővel ütötte az autót, a jármű szélvédője berepedt, a visszapillantó tükre letört.

hirdetés
Letörték a tükrét és vasvillával ütötték a szélvédőt

A kocsiban ülő férfi az üvegszilánkoktól könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök elfogták a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

Személyi szabadság megsértése bűntett, rongálás vétség, és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Komlói Rendőrkapitányság négy vásárosdombói férfi ellen.

A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Hirdetés