A rendőrség vádemelést javasol az ellen a 23 éves férfi ellen, aki súlyosan megvert egy férfit az utcán, mert azt hitte, valami rosszra készül. 

Testi sértés bűntett, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfi ellen, aki 2017 szeptemberében Mohácson, a Gőzhajó utcában megvert egy férfit, majd később a helyi kórházban egy ápolót is megütött.

A rendőrök a helyszín közelében lévő lakásán elfogták a bántalmazót, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét és elmondta, hogy az utcán sétáló férfit azért verte meg, mert azt gyanította, hogy valami rosszra készül. A bántalmazott férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A gyanúsított az elfogása napján a helyi kórházban egy ápolót is megütött, így közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal is gyanúsítja a rendőrség.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Hirdetés