Zebrán gázoltak el egy gyereket Pécsett, a rendőrség szemtanúkat keres

November 29-én elsodort egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyermeket, majd elhagyta a baleset helyszínét egy gépkocsivezető Pécsett. Kézre kerítéséhez a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

A Pécsi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy gépkocsivezető 2019. november 29-én 16 óra 30 perc körül Pécsett, a Maléter Pál út és a Málomi út kereszteződésében kanyarodása során autójával elsodort egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó gyermeket, aki ennek következtében megsérült.

A gépjármű vezetője – egy idős férfi, aki feltehetően egy piros Suzuki Ignis típusú személygépkocsival közlekedett – megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a baleset helyszínét.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen érdemleges információval rendelkezik a balesettel kapcsolatban hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.