Cornel’s – Palackba zárt Pécs

Mennyire pécsi a cirfandli, és egyáltalán nevezhetjük-e a város zászlós borának?
A száraz, vagy az édes az igazi arca a fajtának?
Az illata tényleg olyan, mint egy száraz mezei virágcsokoré?

Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az öt különböző évjáratból származó 11 borból álló kóstoló során. A változatos sort, melyben eljutunk a száraztól egészen az édes cirfandliig Juhász Dani felsőfokú WSET okleveles barátunk mutatja be!
Az eseményen meglepetés vendég várható!!

IDŐPONT: 2023. DECEMBER 8. PÉNTEK 19.00
MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 26 FŐ
A KORLÁTOZOTT LÉTSZÁM MIATT ELŐRE JELENTKEZNI KÖTELEZŐ!

TERVEZETT BORSOR:
Rostás István Pécsi Cirfandli
Belward Pincészet Pécsi Cirfandli 2022
Pécsi Egyetemi Borbirtok Pécsi Cirfandli 2022
Radó Pince Pécsi Cirfandli 2022
Szabó Zoli Pécsi Cirfandli 2022
Gáspár Pince Pécsi Cirfandli 2022 félszáraz
Szabó Zoli Pécsi Cirfandli 2020
Radó Pince Pécsi Cirfandli 2019
Planina Mohácsi Cirfandli 2021 félédes
Rostás István Pécsi Cirfandli 2016 félédes
Hárs Pince Szajki Cirfandli 2021 édes

Kizárólag előrendelés alapján hidegtálat is készítünk a borkóstolóhoz:
Sonka, fűszeres juhtúró krém, pisztáciás sós vaj, tökmagolaj, aszalt barack és kovászos pityókás kenyér

BORKÓSTOLÁS: 6.500 Ft/fő,
ami kifli karikákat és ásványvízfogyasztást is tartalmaz!
HIDEGTÁL: 2.500 Ft/fő

JELENTKEZÉS:
30/858-7494,
jobbagykornel@gmail.com,
vagy Facebook üzenet formájában.

FB esemény

(x)

Hirdetés