Macron együtt bulizott a fehér csecsemők megöléséről rappelő fekete zenésszel

Képek kerültek elő arról, hogy Emmanuel Macron francia elnökkel bulizott az a fekete rapper, aki néhány hete egyik dalában fehér csecsemők megölésére szólított fel. A francia elnök körül rengeteg a botrány, támogatottsága soha nem látott mélyponton van, miközben a kormány a teljes szétesés szélén van – írja az Origo

hirdetés
Uránia Mozi

A 2018-as zene ünnepén Emmanuel Macron nyitotta meg az Élysée kapuit, művészek gyűrűjében fényképezkedett és bulizott. Most egy Twitteren keringő fotóból kiderült, hogy az egyik bulizó Nick Conrad rapper volt, aki fehérek (és fehér gyerekek) legyilkolására szólított fel.


Egyébként maga az ominózus zenei fesztivál is botrányba fulladt, mivel később kiderült, hogy Macron transzvesztita zenészekkel fotózkodott együtt. Legutóbb pedig Macron hatalmas vigyorral az arcán ölelkezett két saint-martini lakossal, mindketten félmeztelenek voltak. Egyikük két ujjával mutogatott a kamerának. Azóta kiderült, hogy a bemutató fiatal egy már korábban elítélt bűnöző volt, aki a „macroni ölelés”-től annyira új erőre kapott, hogy másnap azonnal kirabolt egy ékszerüzletet. Egy másik pedig a középső ujját mutatta a kamerának, így a franciáknak.

A francia elnök az előbb említett botrányok miatt korábban nem látott népszerűtlenségnek örvend. A válság csak tovább mélyült Gérard Collomb belügyminiszter távozása után – írja a lap.