Egy kaliforniai tanár rávette depressziós tanítványát, hogy orálisan elégítse ki, aztán arra is, hogy szökjön meg vele – írja az Origo.

Tad Cummins egy Maury megyei iskolában tanított, egészen tavaly márciusig, amikor eltűnt 15 éves diákjával Elizabeth Thomasszal.

Cumminst úgy ismerték, mint egy laza tanárt, aki felbátorította a kamaszokat, hogy ebédeljenek az osztályteremben, ahol egy ágyat is tartott, azoknak a diákoknak, akik szunyókálni akartak.

A lány azért bízott meg a tanárban, mert a férfi azt mondta neki, hogy a lelkével látja a lányét. A férfi lebeszélte a depressziós lányt arról, hogy felkeressen egy pszichológust.

Egy alkalommal Cummins azt mondta a lánynak, hogy látni akarja meztelenül.
Megcsókolta, becézni kezdte, majd meggyőzte arról, hogy elégítse ki orálisan, méghozzá a teremben.

Amikor egy diák szólt az igazgatónak, hogy látta a lányt Cumminsszal csókolózni, az iskola belső vizsgálatot indított. De a lány szüleit senki sem értesítette, nem tették át másik osztályba, és a rendőrséget sem értesítették, egészen a perig.

Két hónappal később, miután az iskolai bizottság befejezte a vizsálatot, nem látták bizonyíthatónak, hogy Cummins megcsókolta volna a lányt, és mindketten eltűntek.

Keresni kezdték őket. Az országos embervadászat akkor ért véget, amikor mindkettejüket megtalálták egy távoli faházban, Kaliforniában. A férfit – aki bevallotta, hogy lefeküdt a lánnyal – letartóztatták.