Őszöd: Gyurcsányék direkt adták ki?

“Az őszödi miniszterelnöki beszéd kiszivárogtatója egy MSZP-s politikus, aki a miniszterelnökkel és a frakcióval egyeztetve szervezte meg [annak] nyilvánosságra hozatalát” – az Index szerint egyebek mellett ez áll egy „Guevara” nevű célszemély elmondása alapján annak a két, az őszödi beszéddel kapcsolatos titkosszolgálati jelentésnek az egyikében, amiket honlapján tett közzé az Alkotmányvédelmi Hivatal.

hirdetés

A jelentéseket az AVH elődszervezete, a Nemzetbiztonsági Hivatal készítette, és azokat anonimizálva, egyes személy- és szervezeti neveket, időpontokat és információkat kitakartak benne.

A MNO az írja: “Guevara elmondása szerint a beszéd kiszivárogtatására azért volt szükség, hogy időt nyerjenek, továbbá valamilyen módon eltereljék a figyelmet a költségvetési vitákról, illetve rávilágítson az ország rettentően rossz gazdasági helyzetére. A nyilvánosságra hozatalban az MSZP azért választotta a jobboldal bevonását, mert az elhangzás és a médiába kerülés között eltelt hosszú idő magyarázkodásra kényszerítette volna őket”.

Guevara egyébként nem más, mint Rózsa-Flores Eduardo, akit 2009 áprilisában Bolíviában gyilkoltak meg, mivel a helyi erők azt gyanították, hogy társaival merényletre készül Evo Morales elnök ellen – közli az MNO.

 

 

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Nem is tudom. Én az UFO-kat, Soros Gyurit és Bilderberg-csoportot hiányolom a történetből.

Comments are closed.