Töretlen a Pécs Pont népszerűsége

Megnyitása óta nagy népszerűségnek örvend a 118 millió forint uniós támogatásból megvalósult, a látogatókat tavaly nyár óta fogadó Széchenyi téri Pécs Pont.

A város integrált, ajándékbolttal is rendelkező információs pontja tavaly nyáron nyitotta meg kapuit nem csak a turisták, de a pécsiek számára is. A 118 millió forintos uniós támogatásból megvalósult Pécs Pontban mindenkinek lehetősége nyílik jegyvásárlásra a város teljes idegenforgalmi kínálatának megismerésére, valamint tematikus sétákra, kiállítóhelyekre, illetve koncertekre, előadásokra is.

hirdetés

A pont kialakítása során az volt a cél, hogy Pécs teljes turisztikai kínálatát és a kapcsolódó szolgáltatásokat egybefogja. A Pécs Pont kínálata a több mint egy éves üzemeltetés során pedig csak bővült, ugyanis február óta nem csak a város, hanem az egyetem információs pontjaként is szolgálhat. A hely népszerűsége pedig töretlen, amit jól bizonyít, hogy már több mint 80 ezren keresték fel.

A turisztikai pontban nem csak a várost, hanem az itt élő embereket is megismerhetjük, ugyanis pécsi vállalkozók és művészek által készített, a városhoz kötődő termékeinek megvásárlására is lehetőség nyílik.

Jelenleg a város idegenforgalmi látványosságait bemutató tablókiállítás tekinthető meg a Pécs Pontban, mely tablók a későbbiek során kiemelten segítik a város bemutatkozását, hiszen a turisztikai vásárokon a pécsi stand kiemelt elemei lehetnek, csakúgy, mint a szintén a projekt keretében készült, kültéri tablók és azok egyedi tartószerkezete.

hirdetés
Hirdetés