20 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapKorzóDalban buzdítanak véradásra a hírességek

Dalban buzdítanak véradásra a hírességek

Hrutka Róbert zeneszerző és dalszövegíró az Országos Vérellátó Szolgálattal együttműködve írt dalt a véradásról és az önzetlen segítségnyújtás fontosságáról. Tizennégy híres magyar énekes csatlakozott a kezdeményezéshez – számolt be az OVSz közleményben.

Ez a projekt nemcsak egy dal, hanem egy közösségi összefogás egy olyan ügyért, ami igazán számít, hiszen vért csak véradással pótolhatunk – mondta el Bayerné dr. Matusovits Andrea, az OVSz főigazgatója a „Csak egy hős…” kapcsán.

A főigazgató hozzátette, hogy ezzel a dallal szeretnénk kifejezni hálájukat és köszönetünket mindazoknak a véradóknak, akik önzetlen segítségükkel nap mint nap hozzájárulnak a betegellátás sikeréhez.

A jótékonysági kezdeményezéshez az OVSz Hrutka Róbert zeneszerzőt kérte fel, aki mellé olyan ismert előadó- és színművészek csatlakoztak, mint Földes Eszter, Für Anikó, Gubik Petra, Keresztes Ildikó, Kovácsovics Fruzsina, Pásztor Anna, Udvaros Dorottya, Veres Mónika Nika, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Kowa, Nyerges Attila, Pély Barnabás, Szebényi Dániel, valamint Szolnoki Péter – írták a közleményben.


Hrutka Róbert, a dallal kapcsolatban elmondta

„örömmel tettem eleget a felkérésnek. Azt vallom, hogy pár jó hang képes megváltoztatni a világot, mert a zene olyan, mint az élet: megírjuk, eljátsszuk, és nem marad utánunk semmi, csak a dal. Ebben a dalban összefonódik a zene és az élet, az önzetlenség és a remény.”

A „Csak egy hős..” című dalról további információk OVSz honlapján.

A videóklip pedig itt tekinthető meg:

Fotó: YouTube

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő