Hirdetés

Instant kamasz címmel önbizalom- és személyiségfejlesztő tábort szervez nyáron a pécsi Közösségért Szolgáltató Iroda Egyesület (KÖSZI) a fiataloknak. Lesz művészet, tánc és sok mozgás.

Az egyesület a táborba azokat a 15-18 év közötti fiatalokat várja, akiket foglalkoztat az, hogyan kapcsolódhatnak kortársaikhoz, hogyan igazodhatnak el a társadalom által kínált szerepek között, és legfőképp az, hogyan lehetnek önmaguk konfliktusok és nehézségek nélkül. A program kifejezetten hasznos azoknak, akiket érdekel a pszichológia.

Az ötnapos esemény alatt a résztvevők fejleszthetik önbecsülésüket és önismeretüket, megismerkednek a kölcsönösségre épülő kapcsolatok jellemzőivel, önfejlesztő foglalkozások során találkozhatnak legbelső énjükkel.

A KÖSZI az interaktív foglalkozásokat délelőtt 9.30 és 13.00 között tartja, délután pedig szabadidős programokkal készülnek, amik legkésőbb 17 óráig tartanak. A tábornak a Civil Közösségek Háza ad otthont július 8-12. között. Azok, akik részt szeretnének venni, június 23-ig jelentkezhetnek az alábbi űrlap kitöltésével. Az egyesület felhívja a figyelmet, hogy a táborra az első 25 fő jelentkezést tudják fogadni, amennyiben a helyek betelnek, a jelentkezési időszak hamarabb zárul. A tábor díjai, illetve minden egyéb hasznos információ az esemény Facebook-oldalán található.

Hirdetés