30 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapAbszolút NőSzamurájesernyőt valaki?

Szamurájesernyőt valaki?

A híres-hírhedt virtuális piacon már biztosan mindenki járt. Ha valamit nagyon szerettünk volna beszerezni és éppen nem volt a városunkban belőle, az eBayhez, a Vaterához vagy társaihoz bizalommal fordulhattunk. Ma már a financiális oldala is kifejezetten vevőbarát és biztonságos. Ám pont népszerűségük miatt a legfurcsább, leghasználhatatlanabb, legértelmetlenebb és legviccesebb áruk ezrei is fellelhetőek. Íme az Abszolút Nő toplistája! 

7. Konflis elsőlámpa

Az antik tárgy eredete, pontos felhasználása és hovatartozása ismeretlen. Első ránézésre nem is lehet megállapítani, hogy miről van szó valójában. A hirdető hiába dicsekszik az áru állapotának tökéletességével, ettől még nem tudjuk elképzelni, manapság mire lehetne használni az antik lámpaszerkezetet. Talán egy gyűjtő kiszemeli majd magának!

Virtuális vásár

6. Minőségi, fa börtönfelszerelés felnőtteknek

Az antik börtönfelszerelés tulajdonképpen egy ismeretlen célokra használható fa tárgy. A leírás nem árulja el pontosan, hogy milyen tevékenységhez hasznosítható, de amikor két ember elhelyezkedése is szóba kerül, elkezdhetünk gyanakodni. A hirdető biztosít minket a minőségről és a kényelemről, cserébe „mindössze” negyedmillió forintot kér.

Virtuális vásár 9

5. Szamurájesernyő

A szamurájkardnak álcázott esernyő az ötödik helyet vívta ki. A portéka tizenkétezer forintért árulja magát. Rendkívül vicces, tökéletesen ideális emberek megfélemlítésére. „Az eső akár egy csapat ninja harcos, váratlanul csaphat le ránk, mindennemű figyelmeztetés nélkül” – szól a leírás. A hirdető azonban óva int attól, hogy a szamurájesernyőt utazáshoz is magunkkal vigyük, a reptéri biztonsági szolgálat humorérzéke ugyanis kérdéses.

Virtuális vásár 5

4. Léggitár

Ez a léggitár közel kétezer forintért keresi gazdáját, kicsomagolatlan, használatlan, vadonatúj, sérülésmentes állapotában. A hirdető volt olyan kedves és még képeket is töltött fel a portékáról, nehogy lemaradjunk valamiről. Azt természetesen már említeni sem kell, hogy a képen nincs semmi. Vagyis szó szerint egy gitárt árul, mely levegőből készült.

Virtuális vásár 11

3. Meteorit 

A magyarázat nélküli meteorit több mint egymillió forintot ér. Elsőre akár azt is hihetnénk, hogy egy igazi meteorit kőzetről van szó. Ám a tévedések elkerülése végett a hirdető a megjegyzés rovatban tisztázza, hogy csak pénzre van szüksége. Szerencsére a képek is ezt támasztják alá, a meteorit erősen gyanús anyagú és állagú.

Virtuális vásár 8

2. Massachusettsi levegő

…ha amerikai levegőt kívánnánk szívni. Egy kedves hirdető palackba zárva árulja, mindössze nyolcszáz forintért. Nem hosszú a leírás a portékához, csupán annyi, hogy a levegő egy két literes műanyag üvegben érkezik. Kirekesztve érezhetjük magunkat, ugyanis ezt a tárgyat nem szállítják Magyarországra. Micsoda pech.

Virtuális vásár 10

1. Eladó lélek

Ez a legpofátlanabb áru, amibe belefutottunk. Valaki mindössze huszonkétezer forintért árulja az interneten a lelkét. Az aukció egy napig tart még, bár senki sem licitált rá eddig. Sajnos a leírásban szerepel, hogy ezt a terméket sem szállítják Magyarországra. Azért drukkolunk. Igazán nagy megkönnyebbülés lehet a lelkiismerettől is megszabadulni egyben – valószínűleg ezért ilyen drága.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő