Hirdetés

Javában zajlik a munka, a szakemberek jelenleg a zárt épületben dolgoznak, többek között az üzlethelyiségek kialakításán. A beruházás már meghaladta a 75 százalékos műszaki készültségi szintet, még néhány hónap, és nyitás!

Az előzetes terveknek megfelelő ütemben haladnak a munkálatok: az üzlethelyiségek burkolása és festése folyamatban van, illetve már befejeződtek a gépészeti és villamossági szerelési munkák. A kivitelezők hamarosan végeznek az álmennyezetek zárásával, a következő lépés pedig a főhajó padlózatának, a kültéri piactér munkáinak előkészítése, illetve az új csarnok melletti parkoló és a buszmegálló kialakítása, rendezése.

Fotósunk készített néhány képet a mostani állapotokról és a munkákról:

Mint arról korábban beszámoltunk, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. munkatársai folyamatosan egyeztetnek a leendő bérlőkkel is arról, hogyan nézzenek ki az üzletek, mivel az a cél, hogy az ő igényeiknek is megfelelő legyen a helyiségek, a pavilonok és az árusítótér kialakítása.

Ha a munkák végeztével a hatósági engedélyezés teljesül, május végén költözhetnek az árusok, nyáron pedig megnyithatja kapuit a pécsiek előtt az új vásárcsarnok.
Hirdetés