Hirdetés

Íme egy remek lehetőség arra, hogy segítsünk, és örömet okozzunk másoknak az ünnep közeledtével. Készüljenek azok a kis csomagok, hagyjuk el őket Pécsen december 6-án!

A kedves kezdeményezés még 2018-ban indult útjára, azóta országos megmozdulássá forrta ki magát. Évről évre több száz település csatlakozik, idén vélhetően még többen – de a pontos szám csak december hetedikén derül majd ki – írja a PécsiMami.

Csaljunk mosolyt egy kicsi arcára!

Az akcióban a következőképp lehet részt venni:
  • Készítsünk egy mikuláscsomagot, legyen benne csoki, játék, esetleg könyv, vagy valamilyen apróság.
  • A csomagot december 6-án „hagyjuk el” egy parkban, egy padon, buszon vagy vonaton, orvosi váróban, párkányon, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren – egyszóval bárhol, ahol sok ember jár, és ahol megtalálhatják.
  • A csomagra írjunk egy rövid üzenetet, például: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza!”

A szervezők szeretnék nyomon követni, hány emberhez ért el a felhívás, ezért azt kérik, ha csomagot hagytunk el, töltsünk fel egy képet a Facebook-eseményhez. A bejegyzésben a település nevét és az elhagyott csomagok számát is fel kell tüntetni. Ha pedig mi találtunk csomagot, oda szintén feltölthetjük a képet.

További részletek itt és itt olvashatók.

Hirdetés