Hatalmas buli van Kertvárosban!

Szeptember 14-én délután 3-kor kezdődtek a vidám programok a kertvárosi Melinda parkban. De a buli csak most kezdődik igazán. Fél 11-kor tűzijáték is lesz, úgyhogy aki még teheti, mindenképpen nézzen be a Melinda Fesztiválra.

Sok-sok programmal készültek a szervezők a Melinda Fesztiválra, a gyerekeknek kézműves foglalkozással, ahol lehet rajzolni, ékszert készíteni, és van trambulin, ugrálóvár, tombola; az óriási sátorban helyet foglaló közönséget táncosok, zenei produkciók szórakoztatják, a nap sztárfellépői Beleznay Endre színész, és Gregor Bernadett volt, aki Karády Katalin híres Hamvadó cigarettavég című dalát is elénekelte.

A Mancs Ranch csapata is kilátogatott egy izgalmas interaktív bemutatóval a parkba, ahol két kutyusuk, a híres gyerekeknek KRESZ-t oktató Mancs (még Mariah Carey énekesnő is meghívta Amerikába a jack russelt gazdijával, Fejes Rózsával) és a jámbor óriás, Morfeusz, valamint ormányos medve, alpaka, kecskék, pónik, bébigörény, fekete törpemalacka mutatták be szuper trükkjeiket. Közben a ranch állatainak – néha szomorú – történetéről is mesélt Fejes Rózsa. A gyerekek és a felnőttek is nagyon élvezték a műsort, és azt, hogy a kedves, szelíd állatokat meg is simogathatták.

Fejes Rózsánál mi is jártunk, megnéztük különleges állatfarmját

A minifesztiválon természetesen arra is van lehetőség, hogy egy jót együnk, igyunk, van frissen sült lángos, hot dog, pattogatott kukorica, vattacukor, sör. Sőt, benevezhetünk a sörivó- és/vagy virslievőversenyre is. Emellett eredményt hirdetnek hamarosan arról, melyik Kertváros legfinomabb rétese, illetve ki a városrész legszebb kisbabája.

20.45-től utcabál lesz, fél 11-kor pedig a tűzijátékot csodálhatjuk meg.

Íme a kis kedvcsináló képgalériánk!

Hirdetés