37 évesen elhunyt Kandech Evelyne, az első Megasztár pécsi énekese

A tehetséges művész nevét 2003-ban ismerte meg az ország, mikor jelentkezett a TV2 tehetségkutató show-jába, a Megasztárba. Az első szériában a legjobb 12 énekes közé jutott, a 4. helyen végzett. Halálhírét több volt versenytársa és a tévécsatorna is megosztotta a közösségi médiában. 

Kandech Evelyne 1984-ben született Pécsett, édesapja Sierra Leone-i. Ének-zene tagozatra járt a Mátyás Király Utcai Általános Iskolába, 14 éves korától a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumában tanult, sokáig énekelt kórusokban, hangszeren is játszott. Később klasszikus zenei formációkkal dolgozott együtt, majd a könnyűzene felé fordult és jelentkezett a tehetségkutatóba.

Halálhírét korábbi versenytársa, Torres Dani osztotta meg a közösségi oldalán, de a szintén a Megasztár színpadán vele együtt szereplő Tóth Vera is búcsút vett tőle online formában.

Az énekesnő halálának oka hivatalosan egyelőre ismeretlen, habár Tóth Vera az Instagram-posztjához hozzászólásban azt írta,

hosszú ideje betegséggel küzdött.

Frissítés: 

A Blikk szerint Kandech Evelyne Pécsett halt meg és több mint egy éve kezelték tüdőrákkal. Azt is tudni vélik, hogy betegsége előtt egy budapesti étteremben dolgozott pincérnőként, ahol néha énekesként is fellépett egy jazzegyüttesével, de a járványhelyzet miatt aztán nem tudott fellépni. Hazaköltözött Pécsre, az édesanyja egykori lakásába, ahol egymaga küzdött a betegséggel – írja a bulvárlap.

Hirdetés