A kozármislenyi polgármester nekiment a „Misleny az Otthonunk” Facebook-oldalnak

„Jó érzésű mislenyi nem kedvelhet ilyen oldalt” – írja Biró Károly, Kozármisleny polgármestere abban a kemény hangvételű hétfői Facebook-bejegyzésében, melyben a „Misleny az Otthonunk” nevű Facebook-oldalról ír.

hirdetés

Biró Károly, Kozármisleny polgármestere saját közösségi oldalán ment neki a pár hónapja elindított „Misleny az Otthonunk” néven futó Facebook-oldalnak, melyet véleménye szerint az önkormányzati vezetés lejáratására hoztak létre. A polgármester ezért augusztus 3-ai Facebook-bejegyzésében nem fogta vissza magát.

Biró Károly arra kéri a mislenyieket, hogy utasítsák el az oldalt

„Az oldal olyan mélységekbe megy, ami mellett már nem mehetek el szó nélkül. Hogy ki áll mögötte? Együtt megfejthetjük! Nagyon beszédes, hogy kiknek az ajánlásával jutott el a lájkolók többségéhez, és kik voltak az első kedvelői. Bennük az a közös, hogy képviselők voltak az előző ciklusban, mindannyian újra indultak, de nagyon leszerepeltek és nem választották meg őket” – írja Biró Károly.

A polgármester arra buzdítja a kozármislenyieket, az oldal követőit – illetve mindenkit, akit érdekelnek a kisvárosban történtek –, hogy közösen utasítsák el az oldal lájkolását.

Így zárja a bejegyzést:

„Kérem, minél többen határolódjunk el ettől az oldaltól, ne vállaljunk vele semmilyen közösséget! Jó érzésű mislenyi nem kedvelhet ilyen oldalt.”

hirdetés

Hirdetés