Augusztus 20.: pécsi díjazottak, kitüntetettek

Szamosi Szabolcs

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára és Fekete Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkára állami kitüntetéseket és miniszteri kulturális díjakat adott át tegnap március 15. és augusztus 20. alkalmából a Pesti Vigadóban.

A pécsi díjazottak névsora:

Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült FEHÉR GERGELY neurológus, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Foglalkozás-egészségügyi és Munkahigiénés Központjának vezető tudományos munkatársa.

Bessenyei György-díjban részesült LAKNERNÉ BRÜCKLER ANDREA, a Kulturális Központok Országos Szövetségének egykori elnöke, nyugalmazott igazgató.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Fekete Péter, az Emmi kulturális államtitkára még kedden adta át a március 15. alkalmából odaítélt művészeti díjakat kedden a Pesti Vigadóban.

Liszt Ferenc-díjat vehetett át SZAMOSI SZABOLCS, pécsi orgonaművész.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára a március 15. alkalmából adott át kitüntetéseket.

A Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozat kitüntetésben részesült WIEDEMANN BERNADETT, Liszt Ferenc-díjas operaénekes, aki a PTE Művészeti Kar Zeneművészeti Intézet adjunktusa.

 

Hirdetés