Az Orbán-család céges ügyvédje védte a bicskei pedofil gyermekotthon-igazgatót

Középen Szmulai István ügyvéd a bicskei pedofilper tárgyalásán - Forrás: RTL

A pedofil erőszaktevő bicskei gyermekotthon-igazgatót Szmulai István székesfehérvári ügyvéd védte, aki nem sokkal a pedofil ügy zárása után és még a kényszerítés miatt indított eljárás közben a FuvarozNak Kft jogi képviselője volt. Ennek a cégnek Orbán Viktor apja és két testvére is tulajdonosa volt – írja a 444.hu. Orbán Győző, Orbán Áron és ifj. Orbán Győző 2021 júliusáig voltak a tulajdonosai, majd átkerült a NAKK Zrt nevű cég tulajdonába. A NAKK Zrt részvényei felének a 2016-os adatok szerint Orbán Áron volt a tulajdonosa, ő is alapította azt. A társaság ügyvezetője is ő volt. Szmulai István ebben a cégben felügyelőbizottsági tagként tűnik fel – írja a lap.

Tompos Márton, a Momentum politikusa most feltárta, hogy a szintén az Orbán-családhoz köthető NehézKő Kft-nek (a FuvarozNak jogelődjének) is ő volt a jogi képviselője.

Mindezt Szmulai megerősítette a 444-nek, de szerinte nincs semmilyen kapcsolat a miniszterelnök családja és a pedofil erőszaktevő volt gyermekotthon-igazgató között.

Hirdetés