Baranyai egészségügyi díjazottak

Negyedik alkalommal zárult sikerrel az Astellas Pharma, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara, a Magyar Kórházszövetség és a négy hazai klinikai központ által közösen meghirdetett Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója pályázat. Pécsre is jutott az elismerésből.

Az idei esztendő is igen magas számú jelölést hozott, melyek értékelését a hazai ápolásszakma kiválóságaiból álló szakmai zsűri végezte. Az Astellas-díj idén is három egyéni és három csoportos kategóriában talált gazdára, három további különdíj kíséretében. A felterjesztők ebben az évben (az egyéni és csoportos jelöltek összlétszámával számolva) összesen 849 egészségügyi szakdolgozó munkáját ismerték el, közülük 86-an vehetnek át elismerést a 2014. július 11-én megrendezésre kerülő díjátadó ünnepségen.

Az ország szinte valamennyi megyéjét megmozgató pályázaton végül négy fővárosi nyertes mellett Érdre, Pécsre, Szegedre és Szentgotthárdra is került egy-egy elismerés. A jelöltek teljes névsora az Astellas-díj – Az év egészségügyi szakdolgozója 2014 pályázat weboldalán tekinthető meg.

Hirdetés