Buszos szatírt keres a rendőrség Uránvárosban

Két nőt zaklathatott egy szatír az Uránvárosba tartó 4-es buszon – legalábbis erről fakadt ki egy kétségbeesett fiatal lány a Facebookon. A lány szerint a férfi kedden délután támadott, markolászta, hozzá dörgölőzött és le akarta húzni a sliccét. A rendőrség lapunktól értesült a dologról, nyomozást indítottak. 

hirdetés

A lányt annyira megviselt a zaklatás, hogy saját állítása szerint két és fél óráig remegett mire meg tudott nyugodni. Ekkor írta ki a közösségi oldalára a történetet, hogy figyelmeztesse a pécsi nőket. Azt mondja, többen látták mi történt, de egy asszonyon kívül senki sem segített neki. Megkerestük a rendőrséget, miután lapunktól értesültek az ügyről, eljárást indítottak.

– A megkeresésben szereplő vagy ahhoz hasonló esettel összefüggésben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásunk időpontjáig bejelentés, feljelentés nem érkezett. A rendőrség az információ tudomásra jutását követően a szükséges intézkedéseket megtette – közölte lapunkkal a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

Hirdetés