Buszos szatírt keres a rendőrség Uránvárosban

Két nőt zaklathatott egy szatír az Uránvárosba tartó 4-es buszon – legalábbis erről fakadt ki egy kétségbeesett fiatal lány a Facebookon. A lány szerint a férfi kedden délután támadott, markolászta, hozzá dörgölőzött és le akarta húzni a sliccét. A rendőrség lapunktól értesült a dologról, nyomozást indítottak. 

hirdetés

A lányt annyira megviselt a zaklatás, hogy saját állítása szerint két és fél óráig remegett mire meg tudott nyugodni. Ekkor írta ki a közösségi oldalára a történetet, hogy figyelmeztesse a pécsi nőket. Azt mondja, többen látták mi történt, de egy asszonyon kívül senki sem segített neki. Megkerestük a rendőrséget, miután lapunktól értesültek az ügyről, eljárást indítottak.

– A megkeresésben szereplő vagy ahhoz hasonló esettel összefüggésben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra válaszadásunk időpontjáig bejelentés, feljelentés nem érkezett. A rendőrség az információ tudomásra jutását követően a szükséges intézkedéseket megtette – közölte lapunkkal a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

Hirdetés

1 hozzászólás

  1. Ha ott lettem volna, biztosan összetöröm a faszi csontjait. A pesti 908-as éjszakain és én voltam az egyetlen, aki kiállt az ellenőrt lökdöső részeg faszfej ellen. Határozott fellépés kell, és némi agresszió, és rend lesz. Akivel szemlátomást csak így lehet, azzal így kell. Aki meg ott volt és nem segített a lányokon, szégyellje össze magát.

Comments are closed.