Csak két hétre zár be az IKEA, de valósággal megrohamozták a vásárlók

A tegnap bejelentett új járványvédelmi szabályozás érvényében hétfőtől két hétre zárva lesznek a magyarországi áruházak, így például a lakberendezési boltok is. Úgy tűnik, hogy sokan nem bírják ki ennyi ideig a svéd IKEA, szinte puzzle módjára összeszerelhető cuccai nélkül, valósággal lerohanták az üzleteket. 

hirdetés
Uránia Mozi

A 444.hu az IKEA előtti kígyózó sorokról ír, de lapunk értesülései szerint nem ez az egyetlen fővárosi áruház, melyet megszálltak a pánikszerűen vásárolni indulók. Egy olvasónk jelezte például, hogy az egyik nagy Adidas outletben is kisebb tömeg gyűlt össze.

A svéd lakberendezési áruház olyannyira tele van, hogy a közösségi médiában kérik a vásárlókat: vegyék figyelembe, hogy létszámkorlátozás van érvényben az üzletekben, így előfordulhat, hogy várakozniuk kell bejutás előtt.

Pécsett persze sem a svéd áruházlánc, sem pedig a sportruházati outlet nem elérhető, így itt ezeket nem kell figyelembe vennünk. Arra azonban felhívjuk olvasóink figyelmét a budapesti állapotokból tanulva, hogy a lezárás előtt a városunkban megtalálható üzletekben is tömeg alakulhat ki.

Ti voltatok ma már valamilyen boltban? Mit tapasztaltatok?

Hirdetés