Fegyveres rablót keresnek a zsaruk

Egy pécsi kisboltban egy hosszú csövű, 15-20 centis pisztollyal kényszerítette az eladót a bevétel átadására egy ismeretlen tettes kedden 21.00 óra körül. A rendőrség szemtanúkat keres.

Rendőrségi közlemény:

“A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen a Btk. 321. § (1) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés a) pontja szerint minősülő fegyveresen elkövetett rablás bűntettének gyanúja miatt.

A nyomozás eddigi megállapításai szerint egy ismeretlen tettes 2011. március 22.-én (kedden) 21.00 óra körüli időben lépett be a Pécs, Alsóhavi u. 7. szám alatt lévő „Majdnem Nonstop” nevezetű kisboltba, ahol egy hosszú csövű, 15-20 centis pisztollyal arra kényszerítette az eladót, hogy a bevételt átadja. Az eladó a kérést teljesítette, a támadó pár tízezer forinttal futva elmenekült.

Az elkövető személyleírása: 25 – 30 év körüli, kb. 180 cm magas, sovány testalkatú, barna szemű, enyhén roma akcentussal, kapkodóan és mély hangon beszélt. Az elkövetéskor zavart volt és ideges.

Az elkövetéskor viselt ruházat: Barna nadrág, barna kabát, fekete maszk.

A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetés idején és környékén a fenti személyleírásnak megfelelő férfit látta, vagy az esetről egyéb információja van, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107 vagy 112 telefonszámon, vagy személyesen bármelyik rendőri egységnél. A bejelentő személyét és a bejelentés tényét a rendőrség bizalmasan kezeli.

Segítségüket köszönjük!

Zsobrák Péter r.őrnagy

szóvivő

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság”

Hirdetés