Cserkúton feküdt a száguldó IC elé

Az elsődleges adatok szerint Cserkúton egy középkorú férfi öngyilkossági szándékkal feküdt a sínekre, a Pécsről Budapest felé tartó InterCity vonat megállni már nem tudott – rendőrség vizsgálja a körülményeket.

hirdetés

A rendőrségi közlemény szerint kedd délelőtt fél 12 előtt baleset történt Pécs és Mecsekalja-Cserkút állomások közötti szakaszon. A Pécsről Budapest felé tartó InterCity vonat a kovácstelepi vasúti átjáróban ütött el egy férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint a középkorú férfi öngyilkosságot követett el. Az ügyben rendkívüli haláleset miatt közigazgatási hatósági eljárást indítottak.

 

Korábban írtuk:

Gázolás miatt 20-30 percet késnek a vonatok a Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs, illetve a Gyékényes–Pécs vasútvonalon – közölte a Mávinform kedden az MTI-vel. A rendőrség szerint öngyilkosság történt.

A közlemény szerint a Misina InterCity Pécs és Mecsekalja-Cserkút állomás között gázolt el egy embert. A rendőrségi helyszínelés végéig autóbuszok szállítják az utasokat ezen a szakaszon.

Hirdetés