Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt szerdán Pécsett.

HÁZASSÁGSZÉDELGÉSÉRT ÍTÉLTÉK EL A NŐT!

Házasságot, gyereket és szerelmet is beígért több pécsi férfinak, de végül inkáb a pénzükkel lépett le. Itt írjuk a részleteket!

SÍRKÖVEKKEL VERNE ÁT

A sírkőfaragókat eszi a penész, mert elárasztotta a piacot a gyantázott kínai gránit. A gyantázott sírköveken nem látszik ugyanis, hogy repedezettek, a gyanta elfedi a hibákat. Erre figyeljen, be ne palizzák!

ELVESZIK PÉCSTŐL MAGASHÁZAT?

Egy elsőfokú bírósági ítélet szerint nem a jogszabályoknak megfelelően folyt a tulajdonjog átadása. Fellebeztek. A bontás még nem indult el.

BENÉZNEK A CIVIL PÉNZEK MÖGÉ

Felállt az a bizottság, amelynek az a célja, hogy tisztázzák: hogyan, miért, mi alapján és kiknek a szakmai javaslatai szerint juthattak közforintokhoz egyes civil szervezetek. Részletek: ITT.

STROKE: JAVULHAT A PÉCSIEK ESÉLYE

Pár óra késlekedés is végzetes lehet a szélütéskor. Pécsen a megújult 400 ágyasban már új egység működik, ahol több orvosi ágazat specialistái együtt segítenek.

100 MILLIÓS PLUSZT KAPHAT A ZSÖK

A többek között a kultnegyedet és a Kodály központot is üzemeltető cég érdekében lobbiznak a parlamentben Hoppálék. Itt írjuk, mire költenék a pénzt.

A DOBOZNAK NEMCSAK EGY ÉLETE VAN

Nem feltétlenül kell kukába hajítani a kiürült konzerves dobozokat. Egy kis kreativitással a lakások díszei és praktikus tárolók is létrejöhetnek belőlük. Itt talál ötleteket.

LÁBRA ERŐSÍT A PÉCSI KAPUSLEGENDA

Rapp Imre nemrég esett át egy csípőműtéten, de azt ígéri, hamarosan ismét gyorsan szedi majd a lábát. Az egykori olimpiai ezüstérmes, nemrég Pro Civitate díjjal kitüntetett sportolóval beszélgettünk.

hirdetés

Hirdetés