Ha most ébredt, csak ezt olvassa el!

Sok hír egy rövid cikkben azoknak, akik utálnak olvasni, de kíváncsiak, mi történt pénteken Pécsett.

KEVESEBB TRAFIK LEHET

Egy új szabályozás miatt a bezáró trafikok helyébe nem feltétlenül fognak újakat nyitni, mert új lakosságszámhoz mért korlátot vezetnek be. Újdonság, hogy ezentúl több mindent lehet venni a kis boltokban, s a dohány is egy beszállítótól jöhet. Itt vannak a részletek!

CSALÓK AZ APRÓHIRDETÉSI OLDALAKON

Pécsen is érdemes résen lenni, hiszen sokszor az árult termék köszönőviszonyban sincs a hirdetésben lévővel. A messzebbről várt csomag pedig egyenesen zsákbamacska olykor. Mutatjuk, mire érdemes figyelni.

ÖRÖKÖS BELVÁROSI BOLTOK

Ki ne ismerné a pécsi kalapboltot, vagy a Jókai téri órást. Őket nem érintette a válság, vagy csak szenvedélyük hajtja a tulajokat. Kérdezősködtünk.

ÚJRA A MIÉNK A BÁSTYA

No meg a turistáké. Több hónapos felújítási munka ért véget a belváros nyugati kapujánál. A gyilokjáró lesz valószínűleg a legkapósabb helyszín a műemléknél.

ŐRÜLT HIBA A PÉCSI IC-VEL

Egy olyan vágányra engedték rá, amelyiken már állt egy másik vonat. Szerencsére meg tudott állni a szerelvény, de jön a felelősök keresése.

BENZINKÚTON TAROLT A TEHERAUTÓ

Több parkoló autót is összetört az a teherautó, amely valósággal berepült a Komlói úti benzinkútban. Itt írtuk meg, amit megtudtunk a katasztrófavédelemtől.

FIATALOKAT TÁMAD A CUKORBAJ

Eddig azt gondolhattuk, ez a nyugdíjasok betegsége, de sajnos egyre többen szenvednek a diabétesz miatt. A hétvégén az Apáczai Művelődési Központban tájékozódhatunk.

hirdetés

Hirdetés