Három baleset jutott reggelre

Összeütközött két kocsi előbb Villányban, majd Szederkényben, aztán árokba borult egy autó Drávafoknál. A részletektől a katasztrófavédelem számolt be honlapján.

Összeütközött két autó Villányban… majd Szederkénynél

Frontálisan karambolozott két személyautó Villányban, az Ady Endre fasorban. A helyi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket, amelyekből mindenki ki tudott szállni.

Nem sokkal később szintén frontálisan karambolozott két kocsi Szederkény határában, az 5608-as út 1. kilométerénél. Egy ember beszorult az egyik járműbe. Őt a műszaki mentést végző mohácsi hivatásos tűzoltók szabadították ki. A helyszínen voltak a mentők is.

Fotó: Sebességmérés/útinform: Baranya Facebook

Árokba borult egy autó Drávafoknál

Letért az úttestről, és árokba borult egy személyautó a 5804-es út 41-es kilométerénél, a Drávafok és Bogdása közötti szakaszán. A szigetvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A baleset helyszínére a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Összeütközött két személyautó a 58-as főút 7-es kilométerszelvényénél, Pogány környékén. A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki a műszaki mentéshez, melynek során áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínére a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hirdetés