MSZP-s gyűlöletkampány folyik?

Hoppál: nemzetiségi kultúrát ápolnak

Pécs nem kér az MSZP gyűlöletkampányából

Az MSZP régi, jól bevált módszerével indított támadást Pécs és a pécsiek ellen: újra a gyűlölet és a gyűlöletkeltés eszközéhez nyúltak! Hazugságokkal, hazug plakátokkal próbálják megtéveszteni, átverni a pécsieket. Szeretnénk egyértelművé tenni minden szocialista politikus számára, hogy Pécs ma sem kér a Szocialista Párt gyűlöletkampányából.

Pécsett jól emlékszünk az MSZP-kormányok és városvezetések veszélyes hazárdjátékaira, a veszélyes és kudarcokkal teli gazdaságpolitikára, városvezetésre, Pécs totális eladósítására, minden mozdítható vagyon elherdálására és kiárusítására, Pécs hírnevének sárba tiprására, amikor városunk az utolsók között kullogott a sorban.

A Magyar Szocialista Párt még mindig nem érti a pécsieket, még mindig mocskolódással és rombolással próbálkozik, hogy megtévessze az embereket, még mindig uszítani próbálnak ahelyett, hogy bocsánatot kérnének.

Az MSZP egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Pécs maga mögött hagyta a kudarcokkal teli, szomorú és sikertelen múltat, a pécsiek nem akarnak tovább süllyedni az MSZP-vel.

A pécsiek azért mondták a szocialista politikusoknak 2009-ben, majd 2010-ben, hogy „Elég volt”, mert békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős várost akartak.

Azóta a pécsiekkel együtt, a legnehezebb döntéseket meghozva és elfogadva küzdünk azért, hogy a szocialista korszak romjait eltakarítsuk a városból, kimásszunk abból a gödörből, amelyet 12 éven keresztül ástak az MSZP politikusai és volt városvezetői.

Nem fogjuk megengedni, hogy ettől a közös célunktól eltántorítson bennünket az MSZP újabb gyűlölethadjárata.

 

Dr. Hoppál Péter

elnök, Pécsi Fidesz Csoport

Pécs, 2013-01-31

 

12 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Kedves főnököd mennyi ideig nem járt be a Parlamentbe? A pénzt mégis felvette. Akkor nem volt véleményed?

 2. Elvinném kötelezően a kormány tagjait egy szabolcsi szegény családhoz, ahol éheznek a gyermekek. Akár roma, akár nem roma család legyen az. Ahol gyermekek éheznek, sok sok helyen a szülőkkel együtt, ott SEGÍTENI KELL ! csakhogy a kormány ül a babérjain és további megszorításokon töri a fejét. HIGYJÉK MÁR EL, HOGY NEM SEGÉLY KELL, HANEM M U N K A !!! Azon törjék azt a tök fejüket, hogy munkahelyeket teremtsenek ezeknek az embereknek. Különben, ahogy elbántak a beteg leszázalékolt emberekkel azt soha sem lehet megbocsátani.

 3. Kedves Kofa a közalkalmazottak ( iskolai) nem kapnak jutalmat mert elvettek tőlük mindent csak a fizetésüket kapják. Se kafetéri se tizenharmadik fizetés se jutalom se patika kártya szóval semmi. Egyébként egyik kutya másik eb. A kis embernek most még rosszabb. A felső réteg viszont jól járt.

 4. azért az pofátlanság, hogyha valaki nem jár el dolgozni, de a fizetését felveszi. mi lenne, ha a példáját más is követné? milyen jogon engedi ezt meg magának? téged egy nap után két lábbal rúgnának ss.gbe. erre nincs mentség.

 5. azért jól megnézve király kis kampánylapot csináltak a pécsi hírekből a fideszes elvtársak

 6. Ha óránként megismételnénk, hogy mit művelt az MSZP a kormányzása alatt és minek isszuk a levét ma is, az is kevés lenne.

  Sajnos az emberek gyorsan felejtenek, ezért kell őket rendre emlékeztetni.

  Örülök, hogy a képviselő úr megteszi ezt. A többi fideszes képviselőtől is ezt várnám el!

  Nem könnyen élünk, de vagyunk annyira józanok, hogy tudjuk, mi minek a következménye és mi miért van.

 7. Kedves Péter! Kifolytat itt gyülületkampányt? Ki volt az, aki felhozta, hogy Tóth bertalan mennyit hiányzott? Egyébként a legjobb védekezés a támadás. Jó lenne, ha egy kicsit magukba néznének a Fideszesek. Az IMF ellen kampány, hogy nincs ingatlanadó, holott Pécsett ez is. nem kell a hazudozás. Miért nem inkább Pécs érdekében ténykedik valami nemeset. Csak ennyire futja, hogy azon agyal, mikor lehet belekötni az ellenzékbe? én ennél sokkal többet vártam volna egy volt főigazgatótól, aki egy olyan helyen dolgozott, ahol a gyermekeket csak a szépre és jóra tanitják. De úgy látom, hogy tévesek az elképzeléseim. Mire jó az, hogy kéthetente előveszi az MSZP-t? Miről kell elterleni a figyelmet? A soron következő bírósági pertől, ahol valószinüleg sokat fog fizetni a város. Mutassanak már fel valamit, hogy mit tettek városunkért és azért a városrészért, ahol megválasztották? Túl sok a szöveg és kevés az érdemi rész.

 8. Szocik erre képesek. Ron Werber kiadja mit kell tenniük, aztán teleszórnak mindent a gyűlölködő plakátjaikkal. Elég a szocikból!

 9. Az MSZP-től minden kitelik. Nem lehet elégszer feleleveníteni, mennyi kárt okoztak az országnak.

 10. “A pécsiek azért mondták a szocialista politikusoknak 2009-ben, majd 2010-ben, hogy „Elég volt”, mert békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős várost akartak.”
  Csak simán átvágtátok a palánkon az egész várost ti is pont ugyanúgy mint az összes pökhendi lusta politikus az országban.Majd ha azt látom hogy a közalkalmazottak nem kapnak jutalmat és ti visszafizetitek a fizetésetek azon részét mely több mint egy átlagemberé akkor beszélhettek ilyet addig meg csitt!

Comments are closed.