A rendőrség a lakosság segítségét kéri az eltűnt tarrósi férfi ügyében.

A Komlói Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Halász Béla Jenő 72 éves tarrósi lakost, aki március 27-én 22 óra 30 perc körül gyalogosan távozott otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

hirdetés

Az eltűnt férfi körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja ősz, középhosszú. Kifejezetten jó a fizikai állapota és gyors a járása. Homloka bal oldalán egy sebszerű anyajegy található.

Eltűnésekor fekete sapkát, szürke, cipzáras felsőt, barna szövetnadrágot és fekete gumicsizmát viselt. Az eltűnt férfi magával vitte közepes testű, barna keverék kutyáját is.

A Komlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Halász Béla Jenőt felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-72/504-400 telefonszámot, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve hívja a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hirdetés