Jótékonysági játék a neten

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány javára indult jótékonysági játék a www.sok-kicsi.hu weboldalon. A résztvevők a pénzadományukért cserébe sorsjegyet kapnak és akár nyerhetnek is.

A segíteni szándékozók akár már 1000 forinttal is támogathatják az alapítványt, amely a nyilvános ételosztásokon túl családsegítő és gyermekétkeztetési feladatokat is ellát, valamint 2010-től élelmiszercsomagokat küld a vidéki rászorulóknak.

Az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány idén is főleg élelmiszer- és tárgyadományokra fordítja a befolyt támogatási összeget. Elsősorban főzéshez szükséges alapanyagokat szereznek be, amelyekből a budapesti III. kerületi családsegítő és gyermekvédelmi központ által meghatározott rászoruló családoknak osztanak ételt. Emellett a karácsonyi – 5300 darabosra tervezett – élelmiszercsomagokba vásárolnak tartós élelmiszereket.

A támogatást nyújtók minden 1000 forintnyi adomány után 1 darab virtuális sorsjegyet kaphatnak és választhatnak a 15-15 gasztronómiai jellegű, illetve élményeken alapuló felajánlás közül december 1. és 14. között. A nyerteseket december 20-án sorsolják – közölte a kezdeményezés kommunikációjával foglalkozó cég pénteken az MTI-vel.

A gasztrobloggerek és cégek felajánlásai között szerepel egyebek mellett szakácskönyv, élményfőzés, gasztronómiai élmény nap Óföldeákon, főzőkurzus, csokoládé csomag, macaronkészítő tanfolyam és étkészlet is.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző cikkNyertek a pécsi fiúk
Következő cikkDiótörő a negyedben