Keresztbe állt a kamion és torlódást okozott, majd a sorban álló kamionba hajtott egy autó

Két, egymással összefüggő baleset miatt van érvényben teljes útzár az 5804-es úton, Vajszló és Baranyahídvég között.

Pénteken délutón egy kamion megcsúszott és keresztbe fordult az úton. Nem sokkal később ugyanitt egy autó egy a sorban álló kamion hátuljának ütközött. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben, a balesetek körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Információink szerint a balesetekben két ember megsérült.


A péntek egyébként több galibát is tartogatott. A Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján beszámoltak például egy tűzesetről és két balesetről is:

  • Egy személyautó motortere füstölt Pécsen, a Tüskésréti úton. A város hivatásos tűzoltói megszüntették a füstölést, az autót visszahűtötték, az utastérre nem terjedt át a tűz.
  • Két személyautó ütközött össze a Baranya megyei Komló határában, a Mánfa felé vezető 6543-as út 4-es kilométere közelében. A komlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.
  • Felborult egy személyautó a 67-es főút 6-os kilométere közelében, a Baranya megyei Mozsgó és Szigetvár közötti szakaszon. A balesethez a szigetvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, de a helyszínre riasztották a kaposvári hivatásos tűzoltókat is. A tűzoltók egy embert kiemeltek a járműből, és átadták őt a mentőknek.

Fotók: Baranya Megye Balesetek Bamosz Kft. 

Hirdetés