Most kaptuk: hatalmas baleset történt a Makay úton

Egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze Pécsett a Makay István úton. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Képek a helyszínről a Baranya Vármegye Balesetek Bamosz Kft. Facebook-oldaláról:

Olvasónk jelzése alapján a helyszínen jelenleg három rendőr, három tűzoltó- és egy mentőautó vonult fel. A város felé egy sávon halad a forgalom, három sáv lezárva. Az útszűkület a Makay úti Tescótól az autóbusz-végállomásig tart.

Az érintett szakaszon pár teherautó és egy személyautó látható elszórva, valamint 1-2 apróság az úttesten. Amint további információkat megtudunk a baleset körülményeiről, frissítjük a cikket.

FRISSÍTVE: Hármas karambol a Makay útnál

Alig két óra telt el a reggeli baleset után, ismét a Makay István útra riasztották a pécsi hivatásos tűzoltókat. Két személy- és egy kisteherautó ütközött össze a Páfrány utca és a Makay István út kereszteződésénél. Az egység az egyik kocsit és a teherautót áramtalanította – közölte a katasztrófavédelem.

Óvatosan az utakon!


Reggel emellett a 6-os főúton, Pécs belterületén, a 195-ös kilométernél három személygépjármű ütközött össze, a forgalom fél pályán haladt. Később pedig a 201-es kilométernél egy kocsi és egy kistehergépjármű csattant, irányonként egy sáv járható – tájékoztatott az Útinform.

Hirdetés