Október elején újra jöhet a Gesztenye Liget Fesztivál!

Hatodik alkalommal rendeznék meg október 3-án a Gesztenye Liget fesztivált Pécsbányán. Ezúttal is számtalan programmal készülnek a szervezők az Ezeréves Szelídgesztenyésben, ahol persze a gesztenyesütés sem maradhat el.

Akárcsak számos más rendezvény esetében, a Gesztenye Liget fesztivál rendezői is abban reménykednek, hogy a covid-helyzet nem fog akadályokat gördíteni a programok elé, nem kell elhalasztani a hagyományosan októberben esedékes családi napot Pécsbányán.

hirdetés

Mindenesetre a számtalan programot már közzétették a szervezők az esemény Facebook-oldalán.

Egy kis ízelítő a programkavalkádról:

Lesz lovasverseny, lovasbemutató az Apró Paták egyesület jóvoltából, bemutatót tart a Mancs Ranch aranyos és nem mellesleg okos állatkáikkal. A táncrajongók breaktánc-bemutatót is megnézhetnek, de lesz moldvai táncház is a Keptár trióval. A kicsik bábszínházi előadásnak örülhetnek, lesz honvédségi bemutató, szénabálás labirintus, sok szuper kézműves foglalkozás, a Csorba Győző Könyvtár olvasóligettel is készül. Fellép a Rap telepi Crew, a Bravaduó, Bacskó Tünde, Szilas Miki, Lenthár Balázs. És nem maradhat el a vásár sem, ahol mindenféle kézműves terméket vehetünk, és persze lesz büfé is, és finom meleg sült gesztenye.

A rendezvényt a Nemzeti Együttműködési Alap és a pécsi önkormányzat is támogatja.

Hirdetés