Pécsi Fidesz: „Decsi István megcsinálta, Péterffy felavatta”

A Fidesz-frakció két tagja: Vári Attila és Csizmadia Péter frakcióvezető

Közleményt juttatott el lapunkhoz a pécsi Fidesz-frakció az új iparcsarnok átadásával kapcsolatban, mely alább változtatások nélkül olvasható.

hirdetés
Uránia Mozi

„A pécsi közgyűlés Fidesz-frakciója örömmel fogadja, hogy szerdán újabb iparfejlesztő beruházást sikerült átadni a Déli Ipari Parkban. A mintegy 2 és fél hektáros területen egy 4500 négyzetméteres iparcsarnok épült fel, melyet 6 évre egy pécsi vállalkozás, a Matro Kft. bérel majd.

A tények ugyanakkor azt mutatják, hogy a mintegy 1 milliárdos fejlesztés még az előző, Fidesz-KDNP-s városvezetés által kialakított újraiparosítási koncepció alapján készült el, döntően Decsi István alpolgármester munkájának köszönhetően: a korábbi városvezetés szerezte meg a szükséges fejlesztési forrásokat, bonyolította le a tervezési és kivitelezési közbeszerzést, az építési munkák 2019-ben kezdődtek meg.

Péterffy Attila polgármesternek most így semmi más dolga nem volt, mint hogy átadja az időközben teljesen elkészült iparcsarnokot.

Mivel számunkra Pécs gazdaságának fejlesztése kiemelten fontos, így örömmel fogadtuk, hogy Péterffy Attila polgármester nem akadályozta ezt a jelentős, munkahelyeket megtartó és várhatóan teremtő beruházást. Ugyanakkor érdeklődve várjuk, mikor valósul meg az első olyan fejlesztés, amely már valóban a tavaly ősszel hivatalba lépett új városvezetés munkáját dicséri – az elmúlt 9 hónap alatt ugyanis ilyen még nem tapasztalhattak a pécsiek.

Pécs közgyűlésének Fidesz-frakciója”


A Déli Ipari Parkban felépülő új iparcsarnokról, illetve az ünnepélyes kulcsátadóról itt írtunk részletesen.

Hirdetés