Változik a pécsi buszbérletek visszaváltásának menete

Július 1-től módosul a helyi autóbuszokra váltott bérletek visszaváltásának helye és menete. Az egészségügyi dolgozók díjmentes utazása pedig a veszélyhelyzet megszűnését követően megszűnik, július 4-étől az érintettek bérlettel tudnak utazni a pécsi közösségi közlekedés autóbuszain.

Változik a bérletvisszaváltás menete

A Tüke Busz Zrt. tájékoztatása szerint a veszélyhelyzet megszűnésével módosul az autóbuszokra váltott bérletszelvények visszaváltásának menete, július 1-től már nem a Millennium bérletpénztárban lesz erre lehetőség, hanem – visszatérve a koronavírus-járványt megelőző eljárási rend szerint – a cég ügyfélszolgálati irodájában.

Az utas kérésére továbbra is a hatályos üzletszabályzatban foglaltak szerint váltják vissza a bérleteket.

Fontos információ, hogy érvényes menetjegy és gyűjtőjegy nem váltható vissza.

Bérlet, 24 órás, illetve 72 órás jegy, továbbá a 7 napos jegy csak érvényességük megkezdése előtt váltható vissza teljes értékben, 250 forint (a 24 órás jegy esetében 210 forint) kezelési díj ellenében. Ugyancsak 250 forint a megrongálódott bérletszelvény cseréjének díja. A havi bérlet az adott hónap 15-éig 50 százalékos árban, 250 forint kezelési díj ellenében visszaváltható. A 30 napos bérletek érvényességi idejük feléig 50 százalékos árban, 250 forintos kezelési díj ellenében válthatók vissza.

A bérletvisszaváltás ügyintézésének helye:
Tüke Busz Zrt. Ügyfélszolgálati Iroda – Millennium Üzletház (Rákóczi u. 60.)

Nyitvatartás:
hétfő–szerda: 7.30–16.30
csütörtök: 7.30–17.30
péntek: 7.30–12.30
szombat–vasárnap: zárva

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36/72-510-992
E-mail: ugyfelszolgalat@tukebusz.hu
Weblap: tukebusz.hu


Az egészségügyi dolgozók számára fontos emlékeztető információ

A Tüke Busz Zrt. járatain a március 31-én bevezetett díjmentes utazási jogosultságot a veszélyhelyzet megszűnését követő 15. napig, azaz július 3-ig (péntek) vehetik igénybe. Ezt követően az egészségügyi dolgozók számára július 4-étől, szombattól a tömegközlekedés díjmentes használata megszűnik, a szolgáltatás igénybe vétele újból csak érvényes menetjeggyel vagy bérlettel lesz lehetséges.

Hirdetés