VIDEÓ: megható búcsú a koronavírusban elhunyt mentőktől

Az Országos Mentőszolgálattól megszokhattuk, hogy egy-egy ünnep vagy jeles nap alkalmából jópofa videót osztanak meg közösségi oldalukon. Az idei karácsonyi felvétel kicsit más, mint ahogy 2020-ban szinte minden eltér a megszokottól. Ezúttal elgondolkodtató, szomorú és egyben megható a mentők üzenete: habár több bajtársuk esett a koronavírus áldozatául, ők nem adják fel. 

hirdetés
Uránia Mozi

A szívhez szóló üzenet a kövezkező: „Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ez talán a mentők eddigi legnehezebb karácsonya. Magyarország 255 mentőállomásán, 8500 bajtársunkkal egész évben készen álltunk, hogy segíteni tudjunk több, mint 1 millió bajbajutottnak, és emellett több, mint félmillió covid-mintavételt végeztünk eddig. A magánéletünkben is mindent megtettünk, hogy egészségben szolgálhassuk hivatásunkat, de sajnos a korona vírus a mentők közösségét is érintette. Több bajtársunkat is elveszítettük a harc során, ami beárnyékolja az idei karácsonyunkat. De a „harc” még nem ért véget, és mi nem adjuk fel! Fontos, hogy tartsátok be a mi Palink tanácsait, mert minden élet számít! Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!”

Itt pedig a videó: 

Tavaly karácsonykor még jobb hangulatban voltak a mentők, ami nem is csoda…

Jópofa videóval kívántak kellemes ünnepeket a mentők

Egyébként a hasznos és vicces videók királyai a mentők, reméljük hamarosan túl leszünk a járványon és újra boldogabb idők várnak mindenkire…

A Valami Amerika sztárjai most tanulták meg, amit a pécsiek már régen tudnak…