Ez a nap bűnügye!!!

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy 2015. augusztus 24-én este Pécsett a Gábor utca és a Perczel utca kereszteződésének közvetlen közelében lévő forgalom elől elzárt területet jelző útburkolati jelre kirakott 15 darab terméskövet és egy cserepes növényt, majd otthagyta őket. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett, azonban az ismeretlen tettes az akadály létesítésével mások életét vagy testi épségét veszélyeztette.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a fenti eseménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen a Pécsi Rendőrkapitányság 72-504-400-as központi hívószámán, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán munkaidőben.