22 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapAbszolút PécsIndul a szezon! Begurulnak a motorok Pécs főterére

Indul a szezon! Begurulnak a motorok Pécs főterére

A szervezők már gőzerővel készülünk az idei motoros szezon kezdetére, melyen a hagyományokhoz híven idén sem marad el a felvonulás. Naptárakat elő: szombaton szezonnyitó gurulás!

Április 30-án motorosok lepik el Pécs belvárosát, egész pontosan főként a Széchenyi teret. Lesz minden: zene, tánc, tombola, családi programok és persze a felvonulás. A program ingyenes, természetesen nem csak a motorosokat várják rá!

Íme a XI. Szezonnyitó Motoros Gurulás és családi nap részletes programja:

  • 10.00 – kapunyitás
  • 10.05 – a Hell City zenekar koncertje
  • 12.00 – kanyarfotósok csapatával színpadi beszélgetés
  • 12.30 – rúdtáncbemutató
  • 14.00 – felvonulás
  • 15.10 – tombolasorsolás (felvonulás után)
Kedvcsináló képek korábbi eseményekről:

[su_note note_color=”#b6e8a3″ text_color=”#0c0c0b”]A felvonulás miatt április 30-án 14.00–15.00 között szakaszos és időszakos forgalomkorlátozásokra lehet számítani a belvárosban és uránváros egy részén. A Széchenyi tér – Janus P. utca – Esze T. utca – Klimó Gy. utca – Alkotmány utca – Hungária utca – Szigeti út – Páfrány utca – Esztergár L. utca – Ybl M. utca – Építők útja – Tüzér utca – Megyeri út – Nagy I. út – Maléter P. út – Siklósi út – Alsómalom utca – Rákóczi út – Irgalmasok utcája útvonalon az utcák menetirány szerinti jobb oldali forgalmi sávját szakaszosan és időszakosan a járműforgalom elől elzárják. Az érintett buszok a megállókban várakoznak, a rendezvény alatt hosszabb menetidőre lehet számítani. – tájékoztatott a Tüke Busz Zrt. és a Police.[/su_note]

További részletek az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő