20 C
Pécs
vasárnap, május 26, 2024
KezdőlapHírzónaIngyenes fitnesz a Búza téren

Ingyenes fitnesz a Búza téren


A júniusban már sikeresen megkezdett, majd a nyári kánikulában a Hullámfürdőben aquafitnesszel folytatott heti egyszeri, ingyenes alakformáló-zsírégető gimnasztikát hirdető program szeptembertől újra terembe vonul: a MOB és a tornaszövetség országos programjába bekapcsolódó PSN Zrt. fitneszedzői újabb hét alkalomra várják az érdeklődőket.

Aki már kipróbálta, tudja, hogy a kényelmes, mozgásszegény életmódról az egészségesebb, sportos mindennapokra váltása során az első lépések megtétele a legnehezebb. A MOB és a Magyar Tornaszövetség Aerobik Szakága most egy bárki számára elérhető országos programmal igyekszik ezt megkönnyíteni.

Az órákat az alakformáló, zsírégető, egészségmegőrző mozgásformákban otthonosan mozgó aerobikoktatók vezetik. A heti egyszeri, de rendszeres és változatos testedzés elsődleges célja kortól és nemtől függetlenül a mozgás megszerettetése, a figyelem felhívása a sportos életmód fontosságára az egészség megőrzésében.

A programhoz országszerte számtalan település csatlakozott, szűkebb pátriánkban a PSN Zrt. állt a kezdeményezés mellé. A sorozat júniusban több, mindenki számára nyitott, ingyenes aerobik órával indult útjára, az augusztusi kánikulában pedig szombatonként a Hullámfürdőben aquafitnesz órákkal folytatódott.
Szeptembertől további nyolc alkalommal (amelyből az elsőt már megtartották), mindig szerdán 18-19 óráig újra teremben, a Pécsi Sasok Mozgásközpontban (7626 Pécs, Búza tér 6.) várják a mozogni vágyókat. Az edzéseket ezúttal is jeles aerobikoktatók (Borsos Anita, Csatáry Kinga, Réfi Eszter, Szilvás Angéla, Vass Brigitta) vezetik.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Peugeot_3008_html_300x250

Hírzóna

Abszolút Nő