29 C
Pécs
kedd, június 18, 2024
KezdőlapPécs AktuálKözéletK20 Kirakat: tovább bővül a termékportfólió

K20 Kirakat: tovább bővül a termékportfólió

Új nyertes pályázót hirdetett a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a városháza K20 Kirakat vállalkozásfejlesztési mentorprogramjának zsűrije. A következő négy hónapban a saját kozmetikai termékeit kínáló pécsi vállalkozás, az Insy Skin Care költözhet be a Király utcai üzletbe.

A K20 Kirakat immáron az ötödik ciklusra hirdetett meg pályázatot, amelyre ezúttal három kisvállalkozás jelentkezett. A nyertest bemutató ma délutáni sajtóeseményen Rechnitzer Szilvia, a városháza városmarketing osztályának vezetője arról számolt be, hogy érdekes módon ezúttal két kozmetikai vállalkozás is jelentkezett – ráadásul mind a ketten pécsiek –, mellettük pedig egy fafaragó mester.

– Végül az Inssy Skin Care-re esett a választás, mert azt gondoljuk, hogy a K20 kapcsán nagy potenciál van bennük – mondta el Rechnitzer. – Sokat tudunk mi is hozzátenni a céghez a vállalkozásösztönzési, illetve a mentorprogramunkkal.

Gelencsér Anikó, a K20 Kirakatba frissen beköltözött cég vezetője nagyon örül a lehetőségnek, hiszen így szélesebb körnek tudják bemutatni saját márkás termékeiket.

– Kozmetikus vagyok, már öt éve foglalkozom ezzel – mondta el az ünnepélyes bejelentésen Gelencsér Anikó. – Mindig is szerettem volna többet adni a vendégeimnek egy szimpla szolgáltatásnál, így fogalmazódott meg bennem, hogy saját márkás kozmetikumokat hozzunk létre. Hosszú fejlesztés után 2022 februárjától érhetőek el a termékeink a webshopunkon. Kezdő vállalkozásként nagy szükségünk van a tanulásra. Azt gondolom, hogy a K20 programban a mentorok nagy segítségünkre lesznek majd akár a brandépítésben, akár az értékesítésben.

Szabó Szilárd, a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. vezérigazgatója örömét fejezte ki, hogy a K20-ban már az ötödik ciklust kezdik meg.

– Jó azt látni, hogy rendkívül szerteágazó termékportfólió jelent már meg itt a Király utca 20. alatt – szögezte le Szabó. – Most épp egy kozmetikai termékcsalád, egy hasonló szolgáltatási oldallal együtt érkezik, ilyen konstrukció korábban nem is volt még. Az előző bérlők közül többen is nagyívű fejlődést rétek el, ezt kívánom az Insynek is.

Az K20 Kirakat új bérlője jövő március végéig birtokolhatja az üzletet, a projekt következő ciklusára pedig majd húsvét előtt hirdetik mi a nyertest.

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő