22 C
Pécs
csütörtök, július 25, 2024
KezdőlapHírzónaHelyi hírekKét sáv lezárva, hatalmas kráter az alagútnál, vigyázzunk a pécsi belvárosban!

Két sáv lezárva, hatalmas kráter az alagútnál, vigyázzunk a pécsi belvárosban!

Nagy munkák kezdődtek az Aradi vértanúk útja-Hunyadi János utca-Kálvária utca kereszteződésében, nem könnyű arra közlekedni.

Frissítés 10.30:

Választ kaptunk az E.ON-tól, eszerint gázhálózati javítási munkálatok miatt került sor útfelbontásra, ezért forgalomelterelésre kell számítaniuk az erre közlekedőknek szeptember 21-e reggeltől, visszavonásig.

Azaz sajnos nem derült ki, pontosan mennyi ideig tart a munka.

Mint írták, a Hunyadi János utcát mindkét irányban 10 méteres szakaszon felbontják, ezért északi irányból a Hunyadi utcából nem lehet az Aradi Vértanúk útjára kanyarodni, az Aradi Vértanúk útjának ez a szakasza pedig zsákutcává alakult. Kerülni a Juhász Gyula – Mecsek utca – Aradi Vértanúk útja felé lehet, a Hunyadi utcán északi irányból csak egy sávon haladhat a forgalom.

A munkálatok ráadásul az autóbusz-közlekedést is érintik, a kimaradó és ideiglenes megállókról részletes információt a Tükebusz Zrt. honlapján találnak az érdeklődők.

Korábban írtuk:

Ugyan a Tükebusz Zrt. előre közölte, hogy bizonytalan ideig gázvezeték-javítás lesz a helyszínen – erről tájékoztattuk is olvasóinkat -, de reménykedtünk benne, hogy ki tudjuk deríteni, meddig tart majd a lezárás.

Az E.ON áram- és gázszolgáltatónál érdeklődtünk, vajon mi történik pontosan, és meddig tart majd az útlezárás. Amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Néhány szeptember 22-ei fotó:

Hirdetés
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő