Mininyaralás Pécs legszebb szőlőskertjében? Irány az egyetemi birtok!

A Pécsi Egyetemi Borbirtok ismét szélesre tártja kapuit! Idén nyáron is várják a borok szerelmeseit, az új helyek felfedezőit. 

A birtokon mindenki részesülhet abban az élményben, amit a „Szentmiklós életérzés” jelent. Kiülni a teraszra, felsétálni a szőlősorok között és lenézni a város felett elterülő hegyről, a jellegzetes „chateau” felújított kóstolóteremében vagy az új rendezvénysátorban hűsölni egy pohár bor mellett. Olyan, mintha nem is a városunkban lennénk, hanem egy mini nyaraláson

– írták az egyetem közleményében.

A hónapban néhány izgalmas programot ajánlanak a borozni és kikapcsolódni vágyó pécsiek figyelmébe: 

Június 2-3., 10-16 óra: 

Nyílt nap keretében mutatják be új, 200 fő befogadására alkalmas rendezvénysátrukat, amely egyetemi, céges vagy magánrendezvények tökéletes helyszíne lehet. A két napos rendezvényre számos egyéb programmal is készülünk. Emellett lesz bor- és ételkóstoló, valamint díjmentes és személyre szabott rendezvényszervezési tanácsadás is.

Június 22.

Zenés nyári esték borkóstolóval, Pécs legszebb szőlőskertjében. Elsőként 22-e csütörtökön, fellépnek Stubendek Katalin és Götz Attila, a Pécsi Nemzeti Színház színművészei. Jegyek elővételben vásárolhatók kizárólag online az egyetemi weboldalon.

Ezzel még nincs vége!

Emellett a nyár folyamán még számos programmal, például csillagmozival, koncertekkel, borkóstolóval, szakmai kiállítással várják a vendégeket, érdemes felkeresni az intézmény honlapját és Facebook-oldalát.

Hirdetés