13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapKékhírekKözúti ellenőrzésnek indult, de drogdílert és vásárlót is fogtak a rendőrök

Közúti ellenőrzésnek indult, de drogdílert és vásárlót is fogtak a rendőrök

A rendőrök egy közúti ellenőrzés során intézkedtek egy férfival szemben Pécsett. Kiderült, drogot fogyasztott, kábítószergyanús anyag is volt nála, és rövid időn belül elfogták az őt kristállyal ellátó nőt is – írja a Police.hu. 

A rendőrök február 8-án az esti órákban ellenőrizték egy autó sofőrjét és annak két utasát. Az egyik utas az intézkedés megkezdésekor a kezéből a lábához ejtett egy fényes csomagot, majd miután a rendőrök felszólították, hogy szálljon ki, elmondta, hogy a nadrágzsebében is van egy csomag. A férfival szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív jelzést adott, a két kábítószergyanús pakkot pedig a rendőrök lefoglalták.

A rendőrök a 33 éves pécsi férfit előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

Az ügy azonban itt nem ért véget, a nyomozó hatóság látókörébe került egy nő is, akivel kapcsolatban felmerült a gyanú, hogy ő látja el a 33 éves férfit kristállyal. Rövid időn belül már kopogtattak is nála a nyomozók.

A nő lakásán tartott kutatás alkalmával két helyen is találtak kábítószer látszatát keltő anyagot, azonban a kábítószer-gyorsteszt nála negatív eredményt mutatott.

A 39 éves nőt szintén előállították és kihallgatták.

Ellene kínálással, átadással, forgalomba hozatallal, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, míg a férfi ellen kábítószer birtoklása miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő