Hirdetés

Február 12-én és 13-án a Pécsi Balett a Csiky Gergely Színházban vendégeskedik, ahol a nagy sikerű Hófehérke és a hét törpe mesebalettet adják elő. 

„Önállóságunk tágabb lehetőséget ad tánckultúra-terjesztő missziónk teljesítésére. Nagyszerű, hogy olyan városokba is eljuthatunk, ahol mostanában vagy még egyáltalán nem járt a társulat. A múlt héten épp Gödöllőn jubilált a Hófehérke és a hét törpe a 90. előadással. Kaposvár különösen kedves helyszín nekem, mert annak idején rendszeresen mutatkoztunk be balettelőadásainkkal a Csiky Gergely Színházban a Pécsi Balett alakulását követő legendás korszakban. Örömmel teszünk eleget Bozsik Yvette meghívásának, szeretettel várjuk a kaposvári gyerekeket előadásainkra!” – nyilatkozta Uhrik Dóra Kossuth-díjas, Liszt-díjas Érdemes művész, a társulat alapító tagja és jelenlegi ügyvezetője.

Nagy Írisz

A Pécsi Balett egyébként a közelmúltban bemutatkozott Pakson, Gödöllőn és számos alkalommal Budapesten is. Lekötött előadásaik vannak többek között Siófokon, Pakson, Miskolcon, Veszprémben, Debrecenben, Győrben és Budapesten is.

Ujvári Katalin
Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét