Hirdetés

A legegyedibb, ugyanakkor legsokoldalúbb karácsonyi ajándékot keresed? Lepd meg szeretteidet kulturális élménnyel!

Mi a közös az alábbiakban? A világ egyik legjelentősebb Zsolnay-kerámiakiállítása, a Sárik Péter Trió koncertje, csodás Zsolnay ékszerek a Zsolnay Infopont & Shop kínálatából, látványos csillagászati bemutató a Planetáriumban, a Pannon Filharmonikusok újévi díszhangversenye. A megfejtés: a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ajándékutalványa mindezekre felhasználható, sőt, még ennél is több programra és látnivalóra!

Az ajándékutalvány érvényes programokra, pontosabban a Kodály Központban a ZSÖK NKft. és a Pannon Filharmonikusok által szervezett koncertekre, a Zsolnay Kulturális Negyedben pedig a ZSÖK NKft. által szervezett rendezvényekre, beleértve a Planetárium és a Varázsóra előadásait is. Megtekinthetők vele a Zsolnay Negyed állandó kiállításai: a Zsolnay Aranykora – Gyugyi-gyűjtemény, a Rózsaszín Zsolnay kiállítás, a Zsolnay Család- és gyártörténeti kiállítás, a Zsolnay Mauzóleum, a Labor – Játechtér, a Bóbita Bábmúzeum és az m21 Galéria. Felhasználható a Zsolnay Infopont & Shopban Zsolnay termékek vásárlására is.

Az utalvány számos belvárosi helyszínre, látnivalóra is érvényes, így aki tüzetesebben szeretné felfedezni Pécs értékeit, biztosan nem csalódik! Az utalvánnyal bejárhatók a pécsi világörökségi helyszínek (Cella Septichora Látogatóközpont, Ókeresztény Mauzóleum), a Középkori Egyetem, a Pécsi Galéria, és érvényes a Művészetek és Irodalom Házában is.

Az ajándékutalvány megvásárolható többek között a Zsolnay Negyedben, 500, 1000 és 2500 forintos címletekben, érvényességi ideje 2020. december 31. Egy ajándék, amit öröm adni, de még jobb kapni!

(x)

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét