10 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapKultZónaMég közelebb a pécsiekhez

Még közelebb a pécsiekhez

KultURÁN névvel Uránvárosban nyitott új információs pontot és jegyirodát a Zsolnay Örökségkezelő NKft. december 12-én.

Az új irodában a látogatók tájékozódhatnak a ZsÖK állandó látnivalóiról, programjairól, jegyet válthatnak az eseményekre, vásárolhatnak ajándéktárgyakat, ajándékutalványt, valamint megtalálják a havi programfüzetet és a különböző információs kiadványokat.

A ZsÖK programjaira személyesen eddig a szervezet belvárosi helyszínein, valamint a Kodály Központban és a Zsolnay-negyedben lehetett jegyet váltani.

– Uránváros egyre kedveltebb városrész, és az egyetemisták mellett sok családos és nyugdíjas él itt. Szeretnénk kedvezni nekik azzal, hogy nem kell a belvárosig menniük, ha tájékozódni szeretnének a kínálatunkról – számolt be Vincze Balázs, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője. Hozzátette: mindez harmóniában áll a céllal, hogy szélesre nyissák az intézményeik kapuját és közelebb kerüljenek a pécsiekhez.

Az új irodát különösen érdemes karácsony előtt felkeresni, hiszen koncertjegyet, a ZsÖK turisztikai látványosságaira és programjaira is érvényes ajándékutalványt vagy akár ajándéktárgyakat is vásárolhatnak az érdeklődők.

A KultURÁN pont az Ybl Miklós utca 7/2. szám alatt érhető el hétfőtől. Nyitvatartása: hétfőtől péntekig 9–17 óra között.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő