5 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
Kezdőlap#PécsMi maradt nyitva Pécsen?

Mi maradt nyitva Pécsen?

A szigorítások értelmében november 11-től egy hónapra bezártak a Zsolnay Negyed kiállításai és elmaradnak a programok, ugyanakkor akad néhány lehetőségünk a negyedben.

Séta a parkban

Az 5 hektáron elterülő Zsolnay Negyed parkjában ilyenkor is érdemes sétát tenni, hiszen romantikus hangulatot teremtenek a mesébe illő díszes épületek, lankás sétányok és változatos szobrok.

Zsolnay Infopont & Shop

Ez a bolt olyan szép, hogy akár kiállítás is lehetne! Lenyűgöző Zsolnay-kerámiák, ékszerek és ajándéktárgyak között szemezgethetünk kedvünkre. Emellett igen praktikus ajándékként megvásárolható a ZSÖK ajándékutalványa is, aminek felhasználásáról az ajándékozott dönthet. Az előző évi, 2019-ben novemberétől értékesített és 2020. december 31-ig érvényes ajándékutalványok felhasználási határidejét a vírushelyzetre való tekintettel meghosszabbították 2021. június 30-ig.

Kézműves boltok

Továbbra is várják a látogatókat a Kézműves Boltok Utcájának üzletei: a Csoko-Láda Csokibolt és a Nosztalgia Cukorka Látványmanufaktúra – hiszen néhány finom falat megédesíti a napot! Csodaszép kézműves termékeket kínál továbbra is a Signo Galéria, nyitva tart a pékség, és ha már erre jársz, a Jo. fodrászatban új frizurát is kaphatsz!

Ételkiszállítás

Elvitelre vagy házhoz szállítással működik tovább a Room Bistro, valamint a Zsolnay Étterem.

Sport és játszótér

A hűvös idő ellenére sokan ilyenkor is szívesen mozognak a szabadban. Továbbra is használható a street ball pálya, a gyerekeket pedig várják a játszóterek.

Kutyasétáltatás

A gazdikat és kiskedvenceiket is várja a negyed, kutyasétáltatásra a déli oldalon és a Ginkgo téren van lehetőség, a póráz minden esetben szükséges.

Jegyvisszaváltás és információ

Az elmaradó programokra személyesen megvásárolt jegyek visszaválthatók a Látogatóközpontban és a Zsolnay Infopont & Shopban, ahol a kollégák örömmel válaszolnak a felmerülő kérdésekre is.

(x)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő