Sinatrával indít az újraalakult Pannon Big Band

Hirdetés

Az újraalakult Pannon Big Band először a Kodály Központban a Pannon Filharmonikusok Classical Chill Out koncertjén.

A Classical Chill Out című, szünet nélkül, angol nyelven futó est első felében a Pannon Filharmonikusok előadását élvezheti a közözönség Vajda Gergely vezényletével a bálteremmé alakított, körasztalokkal berendezett és feldíszített hangversenyteremben. Majd ezt követően a koncert második részében Nagy Balázs zenei vezetésével az újraalakult Pannon Big Band veszi át a főszerepet a színpadon.

A december 4-én, a megszokottnál később, 21.00 órakor kezdődő koncert első részében könnyedén fogyasztható, mégis a komolyzene javából válogató műsorral várja a Pannon Filharmonikusok a közönséget. Elsőként Sosztakovics Jazz szvitjének részletei, majd Gershwin Egy amerikai Párizsban című műve lesz hallható az Amerikában élő Vajda Gergely vezényletével.

A rövid átállást követően pedig a klasszikusok klasszikusai közül szólalnak meg Frank Sinatra és Michael Bublé slágerei az újraalakult Pannon Big Band bemutatkozó koncertjén, melyen énekesként Pecze Zsófia és Kiss Szabolcs lép fel. További érdekesség, hogy az együttes tagjai közül többen is a Pannon Filharmonikusokat erősítik, így a zenekar koncertjeire rendszeresen járók több ismerős arcot is felfedezhetnek. Közülük is kiemelkedik sokoldalúságával Kiss Szabolcs, akit a kisgyerekes szülők Csigabáként ismerhetnek, míg a törzsközönség a koncerteken harsonával a kezében látja, most azonban mikrofonra cseréli hangszerét, hogy a hangját is megmutassa a közönségnek.

A részvétel mindenkinek melegen ajánlott, aki szeretné kedvenc slágereit egy kivételes előadásban, a Kodály Központ fantasztikus akusztikájában meghallgatni. Jegyek még kaphatók a jegymester.hu oldalon és a Kodály Központ jegypénztárában.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét