26 C
Pécs
hétfő, április 29, 2024
KezdőlapKoncertZÓRA érkezik Pécsre, koncert az E78-ban!

ZÓRA érkezik Pécsre, koncert az E78-ban!

Szuggesztív előadásmód, mély érzelmekkel teli dalok, egy jelenség az érzékiség és az indulat határán. ZÓRA szeptember 29-én a Zsolnay Negyed E78-as Koncerttermében állítja meg az időt, hogy egy éteri világba kalauzoljon varázslatos hangjával.

Az angol és magyar nyelvű dalokat egyaránt szerző ZÓRA közvetlen, spontán színpadi jelenlétével a saját világába invitálja a legtávolabb ülő nézőt is.

Zenéje az avant-pop, az alternatív és filmes hangzásvilágok körül forog, folyamatosan feszegetve a műfaji határokat. Nem számít, hogy önmagát kíséri zongorán vagy zenészekkel lép fel, ZÓRA pillanatok alatt belopja magát az emberek szívébe.

A Los Angelesben és Magyarországon élő Fonogram-díjas énekes-dalszerző Urbányi Zóra Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának nagysikerű feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet 2021-ben, majd ugyanebben az évben megjelent első saját magyar nyelvű dala, a Mámor. A Youtube-on többmilliós lejátszást elérő felvétel sikerét hamar követték telt házas koncertek, többek között a Magyar Zene Háza, az A38 hajó, és legutóbb a Momkult színpadán. Idén a Forbes magazin beválogatta a “30 sikeres magyar 30 alatt” listájába, és nyáron megjelent új magyar dala, az Elmentél.

Izgalmas visszatérés lesz ZÓRA fellépése a Zsolnay Negyedben, annál is inkább, mert ez alkalommal kiváló zenésztársakat is hoz magával az E78 színpadára.

Jegy és részletek ITT találhatók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő